Nyheter

I våra bokhyllor

Från Kville personhistoriska förening har vi fått upp rekonstruktioner av det brunna materialet i Kville Härad och Helge Tyfts avskrifter av kyrkböcket i Naverstad

Tanken är att mer material från Kville Personhistoriska skall finnas i vår bokhylla.

DNA-café

Kommer att hållas i samband med månadsträffarna med oregelbundna intervall. Anges på startsidan när det blir aktuellt nästa gång.

Antavlor

Vi börjar lägger ut antavlor som medlemmar eller andra skickar till oss för att vi skall kunna hjälpa varandra att komma vidare. Skicka gärna in din också. Vi lägger in dem som dokument och du väljer själv om du noterar kontaktuppgifter på dokumentet eller om kontakter skall gå via hemsidan.

Skicka in e-postadresser

Föreningen arbetar på att få in mejladresser till medlemmarna – i samband med vårens inbetalning av avgiften kommer vi att påminna om detta, men skicka gärna in den redan nu – vi börjar så smått med ”Nyhetsbrev” via e-post när det händer något speciellt. Var med redan från början! Skicka in din mejladress till tanumslf@gmail.com. Och har du ingen egen e-post adress kanske barn eller barnbarn kan fungera som e-postmottagare?

Släktforska i Norge

Nina Hestem Berggren är vanligtvis på plats på föreningens månatliga träffar. Hon kan vägleda dig i hur du söker släkt i Norge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s